Kvítkovická 1627 • 763 61 Napajedla • Cseh Köztársaság • Ügyfélszolgálat: +420 577 113 040
 • Nyelvek:
 • Diákok kirándulása

  A TOMAS BATA EGYETEM HALLGATÓI AZÉRT JÖTTEK, HOGY IHLETET MERÍTSENEK AZ IPARI MÉRNÖKI TUDOMÁNYOK TERÜLETÉRŐL

  2022. november 11-én az "Industrial Engineering" mesterképzés hallgatói látogatást tettek a PRECIZ-nál, hogy megismerkedjenek a gyártási folyamatokkal és az ipari mérnöki módszerek know-how-jával.
  A technológiai vezető egy folyamatmérnökkel együtt végigvezette a diákokat a gyártáson, és értékes gyakorlati tapasztalatokat osztott meg velük, például a lean production bevezetéséről az őrölt szerszámacél feldolgozásában.
  Students had the opportunity not only to see the technologies used, but also to improve their professional knowledge.


  23.11.2022
 • KÜLÖNLEGES AKCIÓ

  Kedves vásárlóink.

  Szeretnénk tájékoztatni Önt arról a lehetőségről, hogy kedvezményes áron vásárolhatja meg katalógusalkatrészeinket. Ez az ajánlat 2022.01.31-ig vagy a készlet erejéig érvényes.

  Az alkatrészek listájának megtekintéséhez látogasson el erre a linkre:

  KÜLÖNLEGES AKCIÓ

  Forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz tel +420 577 113 040

  Preciz

 • A tulajdonosok képviselőjének látogatása

  Dr. Anna Claas, a PRÄZI GROUP AG felügyelőbizottságának elnöke és a Claas család tulajdonosainak képviselője

  és

  Nils Bracker, a PRÄZI GROUP AG igazgatótanácsának elnöke és a PRECIZ, s.r.o. ügyvezető igazgatója. üdvözölte a PRECIZ alkalmazottait a vállalat 25. évfordulójának megünneplése alkalmából..

  24.9.2022
 • A PRECIZ 25. évfordulóját ünnepli

  Nyílt nap a család számára és a vállalat 25. évfordulójának megünneplése

   

  Gyönyörű napsütéses idő, remek szórakozás, finom ételek, jó zene és hangulat kísérte a "Családi nyílt napot" és a PRECIZ alapításának fontos évfordulójának megünneplését.

  Az alkalmazottak, családtagjaik és barátaik, valamint más vendégek számára céglátogatásra és termelési bemutatókra is sor került.

  A délutáni program a gyerekek és a felnőttek számára is számos attrakciót kínált, a történelmi vasolvasztástól kezdve a kovácsmesterség bemutatóin, a körhintákon, az ugrálóváron át a virtuális valóságig és a lézeres lövészetekig.

  Az esti programot nemcsak a FOCUS zenekar rajongói élvezték, hanem a jelenlévők is, akik megkóstolhatták a híres zlini U Johana étterem által készített mesés finomságok széles választékát.

  Galéria megtekintése
  24.9.2022
 • Livesport Super League, szurkoljunk együtt!

  Vállalati értékeink között szerepel az elkötelezettség és a felelősségvállalás. A sport támogatása az egyik módja annak, hogy ezeket a régióval való kapcsolatunkban megvalósítsuk. Ezért döntöttünk úgy, hogy támogatjuk a PANTHERS OTROKOVICE floorballklubot, és a 2022/2023-as szezonban partnerünkké váltunk.

  A floorball egy modern, dinamikus sportág, amely évről évre egyre több rajongót szerez. A Párducok nem újoncok a sportágban. A 11. szezon óta játszanak a Super League-ben, a Cseh Köztársaság legmagasabb floorball-versenyében.

  04.08.2022
 • Tisztelt ügyfelünk,

  reméljük, hogy Ön, családja és kollégái rendben vannak. Mivel a koronavírus (Covid-19) tovább terjed Európában, szeretnénk biztosítani Önöket, hogy továbbra is elérhetőek vagyunk és kapcsolatba léphet velünk.

  Cégünk időben intézkedéseket hozott ügyfeleink, partnereink és alkalmazottjaink egészségének védelme és a vállalat működése érdekében. Személyes kapcsolattartói a szokásos módon rendelkezésre állnak. Az e-shop működése, a megrendelések fogadása és feldolgozása korlátlan marad.

  Bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

  A PRECIZ, s.r.o. csapata

  1.3.2020
 • PRECIZ a 25. évfordulóját ünnepli

  A PRECIZ s.r.o. vállalatunk 2020 évben írja 25 éves történelmét. Nagyra értékeljük hosszú távú megbízható együttműködését
  • Alkalmazottjainkkal
  • Ügyfeleinkkel
  • Szállítóinkkal
  • Partnereinkkel
  A kemény munkának és felsoroltaknak köszönhetően a régióban stabil, sikeres munkáltató vagyunk, valamint a szerszámacél termékek jelentős európai beszállítója.
  1.1.2020
 • A shop.preciz.cz átallása a HTTPS technológiára

  Az ügyfeleink magasabb fokú adatvédelme és biztonsága érdekében a shop.preciz.cz átállt a HTTPS titkosított technológiára, ahol az Önök böngészője és a webszerver közötti kommunikáció titkosítva van „virtuális lehallgatás“ veszélye nélkül.
  5.10.2018
 • Támogatjuk a zlín-i BERANI jégkorong klubot.

  "Szeretjük a zlín-i jégkorongot, és felelősséget érzünk jövője iránt" – mondta Ing. Balloš Martin a PRECIZ s.r.o. ügyvezető igazgatója.

  "Törekvésünk arra is irányul, hogy a PRECIZ érdekes és számos előnyt adó munkáltatóként prezentálja magát. Stabil regionális vállalat vagyunk, amely maximálisan tiszteli munkatársait."- tette hozzá Ing. Balloš
  1.9.2018
 • 2018 márciusában a vállalatunknál sikeresen lezajlott ...

  2018 márciusában a vállalatunknál sikeresen lezajlott a második minőségirányítási rendszer felügyeleti ellenőrzés, amelynek végeredményeként megszereztük az ČSN EN ISO 9001:2016 Minőségirányítási Rendszer tanúsítványt.
  20.3.2018
 • ROSA Linea silver 20.9

  Szeretnénk tájékoztatni Önt arról, hogy üzembe helyeztük a vízszintes csiszológépet a ROSA Linea silver 20.9

  Maximális munkadarab méretek:
  2000/600/700 mm
  Méretezési pontosság 0,02 mm
  Párhuzamosság 0,01 mm
  2017. február
 • 20 éve a piacon

  Már több mint 20 éve a PRECIZ vállalat a PRÄZI GROUP csoport egyik pillére.

  Több információ
  12.12.2016
 • ROSA Linea silver 40.9

  Szeretnénk tájékoztatni Önt arról, hogy üzembe helyeztük a vízszintes csiszológépet a ROSA Linea silver 40.9

  Maximális munkadarab méretek:
  4000/600/700 mm
  Méretezési pontosság 0,02 mm
  Párhuzamosság 0,01 mm
  2017. március
 • AXA VHC 50 D-XTS

  Szeretnénk tájékoztatni Önt arról, hogy üzembe helyeztük az új AXA VHC 50 D-XTS CNC megmunkáló központot

  Röntgensugarak X 8400 / Y 900 / Z 1000 mm
  A gép vízszintesen függőlegesen dönthető.
  2016. december
 • Új termékek az e-shopunkban és katalógusunkban

  Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a shop.preciz.cz e-shopunk kibővült új minőségi termékeinkkel. Az aktuális kínálatunk teljes választéka megtalálható frissített katalógusunkban is, amely PDF formátumban letölthető.
  13.10.2016
 • MATEC 40L

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy üzembe helyeztük az új MATEC 40L megmunkáló központunkat, amelynek mozgási (megmunkálási) utjai - X 6000 / Y 800 / Z 900 mm.
  A megmunkáló központ válaszfallal elválasztott két megmunkáló részre oszlik, amellyel lehetőség nyílik két részen történő hatékonyabb megmunkálásra.
  23.9.2016
 • MATEC 50HV

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy üzembe helyeztük az új MATEC 50HV megmunkáló központunkat is.
  Mozgási utak X 4000 / Y 1000 / Z 1100 mm.
  A szerszámgép függőleges és vízszintes billenő fejjel és 1450 mm átmérőjű körasztallal rendelkezik.
  10.8.2016

Uncategorised

Hidden Article

Widgets

Currently available widgets

Slideshow

Slideshow

Grid

Grid

Grid Stack

Grid Stack

Switcher

Switcher

Map

Map

Accordion

Accordion

Gallery

Gallery

Grid Slider

Grid Slider

Slider

Slider

Parallax

Parallax

Slideset

Slideset


How to use

Use a shortcode to display your widget anywhere on your website

Start in the editor

Start in the editor

To get started, click on the Widgetkit button in your CMS edit view. You will be directed to an overview of already existing widgets, hit the New button. Now choose the widget you would like to render, for example Grid and the content type. Afterwards hit Create to proceed to the next step.

Explore the Interface

Explore the Interface

To create your content, you can add single content items by using Add Item. Alternatively you can use Add Media to select multiple items at once through the media library or manager of your CMS. Enter a name for your widget and go to the Settings tab to configure your widget, then hit Save.

Using the shortcodes

Using the shortcodes

After saving, hit the Cancel button to get back to the widget overview. Click on your newly created widget and a shortcode containing the widget's ID and name will be inserted in the editor. To edit the widget, click inside the shortcode and hit the Widgetkit button again.


Features

All widgets make use of modern web technologies

 • All widgets are fully responsive
 • Use shortcodes to show widgets anywhere
 • Clean and lightweight code
 • User friendly interface
 • Supports touch gestures for mobile devices
 • Built with the UIkit framework

Styles

We provide lovingly crafted style variations to give you a glimpse of what is possible with this theme. The built-in theme customizer allows you to modify colors, fonts, sizes and much more without any CSS knowledge. Just choose your colors with the color picker and adjust the theme with only a few clicks. Click on one of the images to see the style.

Default
Turquoise
Light
Green
Lilac
Red

Custom Classes

Avion includes a number of custom classes that extend the functionality of UIkit and Warp or help customize the styling of certain Widgetkit plugins. This table gives you an overview of the purpose of each of these classes.

Class Description
.tm-slider-avion Add this class to the General section of a Slider Widget to place the navigation and content above the content.
.tm-panel-box-alternative An additional panel box style, used in this theme's frontpage to adapt the bottom position for different styles.
.tm-article-column Add this class to paragraphs, so they will be displayed in a two column layout.
.tm-grid-divider Add this class to a grid or the General section of a Grid widget to apply vertical and horizontal dividers between grid items without adding a gutter.
.tm-grid-list-line Create lists with horizontal dividers while splitting content and media into a grid, as seen in the third item of the tab widget on this theme's frontpage.
.tm-list-line-icon Create a list with horizontal dividers and links inside the list items that are emphasized through a custom icon.
.tm-nav-icon Add this class to a .tm-nav-side with links inside the list items that are emphasized through a custom icon.
.tm-button-icon Add this class to a button to display a custom icon inside it instead of text.
.tm-icon-xlarge Add this class to an icon to apply a font size of 58px.
.tm-text-large Add this class to apply a font size of 16px (as opposed to 18px when using .uk-text-large.
.tm-reset-panel-padding This class adds a negative margin to objects, reflecting the padding of a panel box. This can be handy, if you want content to cover the entire panel size.
.tm-height-650 This class applies a height of 650px to block elements.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

További cikkeink...

 • Gyere és csatlakozz hozzánk!

  Kiváló munkakörülmények.

  Magas célokat tűzünk ki magunknak – azonos „vércsoporttal” rendelkező munkatársakat keresünk.

  Keresünk (csak CZ)
 • History

  A múltunkról

  A PRECIZ, s.r.o. vállalatunk 1995 – ben alakult a PRÄZI-FLACHSTAHL AG leányvállalataként.

 • Üzleti csapat


  +420 577 113 040
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Jiri Janik
   ENGLISH
  • Monika Ballosova
   GERMAN

Vásároljon online a preciz-shop.com weboldalon.

 • Kiszállítás 24 órán belül
 • 5 % - os árengedmény a weboldalon történő vásárláskor
 • Raktárkészletünkben több mint 10.000 tétel.
PRECIZ, s.r.o.

Kontakt

PRECIZ, s.r.o.
Kvítkovická 1627
763 61 Napajedla
Česká republika

Tel.: +420 577 113 040
Fax: +420 577 923 457
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.