Kvítkovická 1627 • 763 61 Napajedla • Cseh Köztársaság • Ügyfélszolgálat: +420 577 113 040

Technikai támogatás

Tapasztalt munkatársaink szívesen nyújtanak technikai tanácsadást és támogatást a szerszám, nemes és a szerkezeti acélok felhasználásával, tulajdonságaival kapcsolatban és lehetséges alkalmazását az iparágazat széles körű szférájában, mint pl. az acél, fa, műanyag, gumi, papír és textil feldolgozásánál.

Munkatársaink készen állnak arra is, hogy megfelelő hőkezelést és felületi kezelést javasoljanak a végtermék optimális tulajdonságainak elérése érdekében.

Szükség esetén műszaki dokumentáció kidolgozásában vagy módosításában segíthetünk az Önök igénye és a megadott paraméterek követelményeinek megfelelően. Munkatársaink nemcsak 2D rajzokkal, hanem természetesen 3D modellekben is dolgoznak. Képesek vagyunk minden ismert és használt formátumban (pdf, jpeg, bmp, dwg, dxf, IGES, STEP stb.) dolgozni. Erre a célra az Autodesk Inventor 17 és a megmunkálás támogatására az Autodesk Inventor CAM programot használjuk.

Érdeklődés esetén kérhet személyes látogatást az értékesítési képviselőnktől, aki a helyszínen ellenőrizi az Ön igényeit és biztosítja kérése kielégítését.

Ne habozzon és bármikor lépjen velünk kapcsolatba, itt vagyunk Önért! A mottónk: Az ügyfeleink elégedettsége az első helyen van.