Kvítkovická 1627 • 763 61 Napajedla • Cseh Köztársaság • Ügyfélszolgálat: +420 577 113 040

PRÄZI GROUP csoport...

A PRÄZI GROUP csoport a beszállító ipar vállalatainak szövetsége. Ügyfelekkel történő szoros kapcsolattartás az üzleti együttműködésünk középponti eleme. Csak közvetlen komunikációval lehet olyan hosszútávú beszállítói, partner kapcsolatot kialakítani, amely valamennyi fél számára előnnyel jár.

PRÄZI GROUP immár hoszzú éveken keresztül együttműködik az említett beszállítói lánc keretén belül és ezért tudja biztosítosítani az ügyfeleikkel fejlődő hosszú kapcsolatot. Az említetek mellet a PRÄZI GROUP csoport nagy hangsúlyt fektet arra, hogy nemcsak beszállítóként, hanem partnerként is a legtöbbet tudja nyújtani ügyfeleinek.

Az ügyfeleinknek segítünk optimalizálni teremtésüket és rövidíteni a gyártás átfutási idejét. A fentieken túl arra is összpontosítunk, hogy a gazdasági versenyben mindig egy lépéssel megelőzzük konkurenseinket. A határidők és a kedvező ár/érték arányok betartása döntő szempontok ezen erőfeszítések és a magas színvonalú szolgáltatásaink sikerének.

Az ügyfelek széleskörű kéréseinek kiváló minőségű rugalmas végrehajtásának köszönhetően a PRÄZI GROUP csoport elismert partnerré vált az ipar következő ágazataiban:
  • általános gépipar
  • szerszám, készülék és formák gyártásában
  • megmunkáló gépek gyártásában
  • autóiparban
  • robotok és automatizált gépek területén
  • szállító berendezések gyártása területén
  • mészhomokkő feldolgozásában
  • mezőgazdasági gépek gyártásában

PRÄZI-FLACHSTAHL AG

Az Everswinklben található PRÄZI-FLACHSTAHL AG gyártóüzeme, amelyben sokrétű geometriai keresztmetszetben precíziósan megmunkált lapos acél, vezető lécek, sikló vezetékek gyártása zajlik. Az automatizálásban, álltalános gépiparban és megmunkáló gépek területén testreszabott megoldásokat kínál.

Honlap

PRÄZI-FÖRDERTECHNIK GmbH

PRÄZI-FÖRDERTECHNIK GmbH a húzott csigalevelek, szállítócsigák és komplet szállítócsiga rendszerek közvetlen telepítésével, valamint biogáz rendszerek szilárd anyag feldolgozásával foglalkozik.

Honlap

PRÄZI-HUNGARIA Kft.

PRÄZI-HUNGARIA Kft. 1998 –tól a PRÄZI-FLACHSTAHL AG tulajdona. Mezőgazdasági gépalkatrészek és termékek sikeres gyártására szakosodott.

Honlap

UNIEMETAAL B.V. Lelystad

Az UNIMETAL B.V. 2002 – től a PRÄZI GROUP csoport tagja. Nagy kopásnak alávetett speciális edzési technológiával legyártott lemezek, komplett szerszámok és mészhomok tégla formázó eszközök gyártására szakosodott UNIMETAAL már több mint 40 éve sikeresen megvetette lábát a piacon. Minden általános tipusú és méretű présgéphez, téglához szükséges szerszámokat állít elő.

Honlap

PRAZI-PARTS Srl

PRÄZI FLACHSTAHL AG 2015 – ben alapította leányvállalataként a PRAZI-PARTS Srl. Az Észak Olaszországban taláható üzem betakarító gépek csiga és forgó alkatrészeinek gyártására szakosodott.

Honlap